Banka Hesaplarımız

Destek olun, bir gülümsemede siz yaratın!

05.01.2018
Destek olun, bir gülümsemede siz yaratın!

Destek olun, bir gülümsemede siz yaratın…

Sevgili Gönül Dostlarımız,

Yılda ortalama 5.000 kişiye yardım eden Derneğimiz, bu yardımlarını arttırmak ve daha çok yüzleri güldürmek istemektedir. Engelli dünyasında farkındalığın geliştirilmesini çok önemseyen BEDD olarak siz gönül dostlarımız ile birlikte onların mutluluğunu toplumla paylaşma adına çeşitli el ürünleri üretimine geçmiştir. 

“Tamamı Dernek yararına el yapımı çeşitli modellerde kitap ayracı üretiyoruz”

BEDD, tüm gelirini ihtiyaç sahibi üyelerimizin taleplerinin karşılanacağı, el yapımı kitap ayraçları üretmeye ve bu ürünleri uygun fiyata müşteriye sunmaya başlamıştır. Tamamı engelli kardeşlerimizin üretimi ile gerçekleştirilen bu ürünlerin  öğrencilerinize sizin aracılığınızla direk satışı gerçekleşebileceği gibi, okulunuzda stant kurarak da satışın sağlanması ve desteklenmesi ile engelli kardeşlerimizin onurlandırılmasının teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. 

Derneğin gerçekleştirdiği hizmet ve yardımlara devam edebilmesi için ürünlerin satışı konusunda destek ve yardıma ihtiyaç duyulmaktadır. Satışlar konusunda destek ve yardımcı olunduğu takdirde, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğine çok büyük güç ve moral vermiş olacaksınız.

dosya_13750_ayrac.jpg

“UNUTMAYALIM Her satış ihtiyaç sahibi bir engelli kardeşimize destek ve moral olarak dönecektir”

BEDD Üretimi Kitap ayraçlarımızın fiyatı 5.00 TL’dir. Arzu edenlere çevrelerinde ürünlerin satışları konusunda toplu gönderim yapılmakta olup, ayrıca Deni İktisadi Şirketi tarafından fatura kesilmektedir. Size örnek olarak 1 adet kitap ayracı gönderiyor ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

Kemal Demirel
Genel Başkan

Hızlı Bağış

Gelin, engelleri birlikte kaldıralım.